Husarviken

Husarviken, Djurgården. Observera rätt uttal: Det skall vara ‘Huuusarviken’ inte ‘Husaaarviken’! Observera också en röd byggnad som sticker fram därborta. Vi går ditåt …

… och passerar några mystiska betongklumpar vars användning jag inte har den ringaste aning om.

Och så är man då på Fisksjöängsladans landsida. Ser ut som om man var ute och gick på landet, med röd lada och telefontråd – dock utan några vilande svalor, vad jag kunde se.  Bara några tiotal meter bort byggs det för fullt med nya bostäder på gamla gasverksområdet, och då blir det väl nyproduktion av mängder av färska bolåneslavar också.  – Det var mer hus här vid ladan tidigare. Det var det lilla ruffiga området med skumma verkstäder (i stil med det likaledes försvunna Lugnet i Nacka) som låg här men som revs.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s