Kor

Kor uppskattas av många på grund av det fridsamma yttre. De står, eller ligger, och tuggar på ett grässtrå och verkar helt avspända. En varning dock: det kan finnas kor som har vaknat på fel sida och är ilskna och sugna på slagsmål! De här som jag mötte vid Säbysjöns urskogar och vilda savanner i måndags föreföll dock lugna och avspända.

DSC_0556

Allmän vila i ko-hagen efter en säkert ansträngande och lång frukost-session. Skönt att ligga i skuggan och bara mysa med gänget!

DSC_0561

Skvallras det om något? Eller är det något i stil med ”slickar jag dej bakom örat så kan du väl ställa upp sen och slicka mej bakom örat?”

DSC_0562

”Vad menar du med ‘klipp dej och skaffa ett jobb’? Jag jobbar ju här, som heltidsanställd landskapsvårdare!”

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s