Dan före dan

DSC_3187

Jaha, nu är det dan för dan. Motsvarande dag för ett år sedan såg det ut så här vid Långholmen. Annorlunda är det i år. Hela Götaland, större delen av Svealand, och delar av Norrlandskusten slipper traska runt i snödrivor.  För Stockholms del blir det en ganska normal grön jul. Av de senaste 112 juldagarna har 46 varit snöfria i Stockholm.  Låt oss sjunga ”När juldagsmorgon grönskar …”, för så mycket glimmande snö lär det inte bli. Regn däremot …  Och så vill jag tillönska min lilla läsar- och tittarskara det budskap som synes under de infrusna bojarna! Nu blir det bloggpaus några dagar framåt.

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dan före dan

 1. Gabrielle skriver:

  God fortsättning som det brukar heta. Och Gott Nytt År!
  Tack för all trevlig samvaro i bloggarna under det gångna året. Ser fram emot en massa hägrar, scillor och stockrosor och kanske en bäver och en eller annan havsörn och en massa klokskaper och intressanta funderingar från dig under det nya året. Allt gott!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Tack detsamma.

   Vill det sig illa kanske det blir galenskaper i stället för klokskaper när våryran bryter ut! Men först måste jag peta i mig den sista julmaten och undra vart det här året tog vägen någonstans. Tiden flyr som en besatt …!

   Gilla

 2. Molle skriver:

  God fortsättning och Gott nytt år Björn

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s