Högt hus

Kopia - DSC_1410

Formellt en misslyckad bild – kameran hoppade till när jag knäppte av i riktning mot nybyggena på Liljeholmskajen. Men den blev rolig på något sätt i alla fall. Kanske den förväntade byggkvalitén avspeglas i bilden? Numera bygger man ju knappast för evigheten.
Bland de ganska stora husen tänker man sig alltså att klämma in några riktigt stora hus och locka folk att skuldsätta sig över öronen för att få sjöutsikt. Detta kommer säkert också att ‘sätta Stockholm på kartan’ och få beundrare från hela världen att flockas …

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s