Trist väder kräver god mat!

IMG_1845

… så jag gjorde en jätteladdning soppa på bönor, grönsaker och annat gott. Smakade inte så illa, om jag för säga det själv.

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Trist väder kräver god mat!

 1. Gabrielle skriver:

  Mmmm, ser gott ut. Varmt och närande. Min första tanke var: fisksoppa. Sån gör jag ganska ofta själv och så får maken göra aîoli (hur det nu stavas) med mycket vitlök i.
  Men enbart grönsaker är säkert också gott. Och en slatt grädde kanske? Brukar piffa till det mesta.

  Gilla

 2. bloggarbjorn skriver:

  Stämmer: hela förpackningen med matgrädde åkte i. Samt två burkar krossade tomater, salt, hemgjord garam masala, fem sorters bönor, gul lök, gul och röd paprika, vit- och blomkål, potatis. Tror inte jag glömt något … jo, lite vatten också. Det skulle ju vara soppa. Purjolök höll jag på att glömma. Är inspirerad av en resa jag gjorde i Centraleuropa för många år sedan, i ett land med matkultur. Sopporna var inte bara vatten med lite småplock i, var det fisksoppa så var det med rediga fiskbitar, och samma med kycklingsoppan!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s