Duva mitt i spenaten

DSC_1953

Hade tänkt lägga upp några misslyckade fågelbilder, men den soliga dagen till ära så får det i stället bli en välgödd ringduva mitt i spenaten (eller snyggare uttryckt: mitt bland blommande scillor i Högalidsparken).

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Duva mitt i spenaten

  1. brittakarolina skriver:

    Hej Björn, kan hälsa från ringduvorna i Väsby, visste inte riktigt vilken sorts duvor de var, men sen jag såg din, förstod jag.

    Gilla

  2. bloggarbjorn skriver:

    Tack, jag får vidarebefordra hälsningen. Ännu så länge är de vanliga stadsduvorna i flertal här i stan tror jag, men ringduvornas antal verkar öka snabbt. Ändå var det inte så länge sedan de började flytta från skogarna in i tätorterna. Flykten från landsbygden?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s