Förfäras ej du lilla hop …

DSC_1175

… kan ju vara en lämplig uppmaning till de personer som tar sig högt upp i de här tornen, exempelvis för att utföra musikaliska övningar på Kristi himmelfärdsdag. Har aldrig varit däruppe själv, men jag gissar att det är ruskigt högt!

DSC_2439

Första bilden med den häftiga kvällshimlen är från november förra året. I dag var det klarblå himmel (det är väl standard med det på himmelfärdsdagen) och en liten hop musiker med blås stod på Högalidskyrkans norra torn och spelade. Nedanför stod en liten skara och lyssnade och applåderade.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Förfäras ej du lilla hop …

  1. Myrhammar skriver:

    Otroligt vacker himmel. :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s