Stenkonst – och lite örn

Japanerna är ju kända för att fixa till estetiskt tilltalande miljöer med hjälp av några stenar och vatten. Men naturen kan faktiskt ordna till det också! Som här vid Erstaviken sydöst om Stockholm.

Japanerna är ju kända för att fixa till estetiskt tilltalande miljöer med hjälp av några stenar och vatten. Men naturen kan faktiskt ordna till det också, utan japanskt bistånd! Som här vid Erstaviken sydöst om Stockholm i måndags. Måndagsmorgonen var mulen och dimmig, med snudd på regn, men sedan bröt solen igenom. – På andra sidan viken såg jag för övrigt en havsörn.

Det är den svarta pricken i molnet ...

Det är den svarta pricken i molnet …

... och med lite datortrixande kan jag få den här förstoringen. Den som klagar över att det där är ju inte som när naturfotograferna tar bilder där man nästan bokstavligen ser örnen i vitögat bör vara medveten om att jag inte kånkar runt på ett meterlångt teleobjektiv!

… och med lite datortrixande kan jag få den här förstoringen. Den som klagar över att det där är ju inte som när naturfotograferna tar bilder där man nästan bokstavligen ser örnen i vitögat bör vara medveten om att jag inte kånkar runt på ett meterlångt teleobjektiv! De måsar som var framme och bråkade med örnen var som dvärgar jämfört med jätten.

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s