Valfritt

DSC_3170

Söndag morgon. Kilade ner till SL Center på Centralen och hämtade en turlista för bussar – det är ju vintertid i morgon igen på SL! På hemvägen noterade jag hur den lilla fina sidobyggnaden på Riddarhuset speglade sig i vattnet. Det gjorde Norstedts förlag, och till vänster om det före detta Riksarkivet också. Men vad är det som flyter i vattnet?

DSC_3171

I natt var det premiär för årets valaffischer som nu garnerade Vasabron. Mest intetsägande goja tycker jag vid en snabb blick. Det verkar som om somliga passerande har haft ännu starkare synpunkter och helt enkelt hivat en del affischer i vattnet. Jo, det är ju valfritt vad man tycker, och det är valfritt om man ens tycker det är värt att rösta.

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s