Berättelsen bakom en sten

IMG_2570
Du tror att det bara är ett lustigt stenblock vid stranden av Torne träsk … men titta närmare, och lyssna till berättelsen …
IMG_2570x
Privatdetektiv Stan Gunn satt på sitt sunkiga kontor och såg genom solkiga rutor ut mot Los Angeles smog. En perfekt dimridå för allsköns kriminalitet. Han suckade. Förr i tiden var skurkarna ordentliga och hederliga människor, numera visste man inte var man hade folk. Varför var han så illa till mods? Var det brottsligheten, var det de senaste whiskygroggarna och ciggen? Han måste få motgift mot ledan, det fick bli en gin och tonic och en cigarr i stället. Snart måste han få en ny öppning i livet, innan ilskna fordringsägare slog in dörren och viftade med obetalda räkningar. Och han måste undvika polisen ett tag. De fick inte bara veta vem det var som nitade polischefen i ett bråk på en lönnkrog på Mugg Street häromveckan … .

Då knackade det på dörren. Gunn muttrade något som skulle föreställa ‘stig in’. Och in kom den mest vätesuperoxidblonderade blondin han någonsin sett …

 

 

IMG_2576

En privatdetektiv måste vara bra på att dölja sig. Ser man Stan Gunn i en annan vinkel går han överhuvud taget inte att känna igen! Men vad gör han i Lappland när han borde vara i Los Angeles? – Det förtäljer inte historien!

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Berättelsen bakom en sten

  1. Gabrielle skriver:

    Nämen oj! Suggestivt. Men vad hände sen då? Du gör mig nyfiken.

    Gilla

  2. Ping: Fortsättning « BJÖRNBILD

  3. Ping: Det lackar mot jul, Stan Gunn! « BJÖRNBILD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s