Hinduiskt i Kungsan

DSC_3243

Kommer du ihåg den där dagen när delar av centrala Stockholm var avspärrade för att nassarna i Svenskarnas Parti fått tillstånd att hålla möte på Gustav Adolfs torg, och dessutom gå till Skeppsholmen och tillbaka igen? Samma tid var det någon sorts hinduisk festival i Kungsträdgården.

DSC_3247

Trevlig paroll. Men några tiotal meter bort var ett mindre antal av motdemonstranterna mot Svenskarnas Parti just i färd med att organisera våld …

DSC_3244

Det var mässande av hinduiska böner (?), och en kille som tutade lite i ett horn. Det ser faktiskt ut som ett äkta horn också.

DSC_3245

Placeringen på en utbyggnad i stora dammen gjorde ett trevlig intryck

DSC_3246

Hoppas att inte den här snygga bruden och hennes kompis råkade illa ut när den lilla gruppen av våldsamma motdemonstranter och våldsamma poliser brakade ihop en stund senare. Då hade jag redan lämnat platsen.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s