Fortsättning

Minns du möjligen den dramatiska berättelse som började här? Vi gör ett hopp i handlingen, och vad händer då? Jo …

IMG_2255

Stan Gunn höll avståndet utan att tappa kontakten. Som van spanare visste man hur man skuggar en misstänkt utan att avslöja sig själv. Trots dimma, och trots att jakten fört till en främmande stad på andra sidan Atlanten, kände Gunn att han kontrollerade situationen. Den mystiske mannen med portföljen gick där framför honom utan att misstänka något, med självsäkra steg på väg till mötet med gangsterligans ledare. Det var bara att följa efter. Gunn noterade att dimman i Stockholm var lättare att andas än den påträngande smogen i Los Angeles. Då …

IMG_2255 kopia

… kom en gestalt fram bakom buskarna till vänster. Detektiven svor till. Det såg ju ut som vätersuperoxidblondinen som förklätt sig med peruk! Var hon beväpnad? Gunn trevade efter revolvern. Men vågade han skjuta? Han mindes varningar som han fått innan avresan: ”For God’s sake, skjut bara i yttersta nödfall. Det finns ett gäng som heter Sweden Democrats och dom har järnkoll på sånt där. Om du börjar skjuta så kommer deras nättidning Avpixlat att fyllas av artiklar där det står att ‘kulturberikande utländska pensionsräddare skjuter skarpt i PK-elitens getto på Söder’.” Och så kommer det in hundratals kommentarer där det står ”SD”, ”Jimmie”, ”Är någon förvånad?” och liknande obegripligheter. Och det vill vi helst inte se. Så använd skjutjärnet bara i absolut nödfall!”

Gunn bet ihop, men hade fingrarna kvar på sin gamla Smith & Wesson utan att dra fram den. Gick det illa tänkte han sälja sig dyrt.

Annonser

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fortsättning

  1. Gabrielle skriver:

    Å hej och hå, bara gå på, Stan Gunn!
    Jag kommer inte att missa nästa avsnitt. Bra att han är försiktig med pickadollen.

    Gilla

  2. Ping: Det lackar mot jul, Stan Gunn! « BJÖRNBILD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s