Suddiga fåglar

IMG_8502x

Jo, suddigt och lite märkligt utseende på bilderna, men kanske roliga i alla fall. De är från 9 januari 2008 och Råstasjön i Solna, tagna med min första digitala fickkamera som inte hade så många pixlar på lager. Då blir det så här när man förstorar bilden kraftigt. Notera här: en större och en mindre fågel, båda änder. Till höger en gräsand, till vänster en liten kricka. Och det var krickan som intresserade mig mest, krickorna övervintrar ju normalt inte. Men hade alltså hängt sig kvar i Solna av alla ställen!

IMG_8504x

Här är det någon sorts blandning (inte ras- utan artblandning). Man kan gissa att föräldrarna till gåsen är en kanadagås och kanske en grågås eller bläsgås.

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s