Råd vid älgmöte

IMG_6264

Ja, det här var ju i juni 2006, men jag tror inte förhållandena har ändrats så mycket sedan dess. Men möjligen har en ny argsint älgko börjat patrullera utanför Abisko turiststation. Minns jag rätt höll den där figuren till i någon trädgård i närheten och hade ingen lust att flytta sig. – Alltså, om du möter en älg, vifta med armarna och skrik vilda hotelser, och hjälper inte det så ge’n en riktig snyting mitt på stora nosen!

Älgkon på fotot vid huset påminner om den här som jag plåtade när den plaskade omkring i Abiskojåkkens delta en tidig morgon. Jag var där för fågelskådning, men det blev älgskådning också!

Älgkon på fotot vid huset påminner om den här som jag plåtade när den plaskade omkring i Abiskojåkkens delta en kväll. Notera ‘halsbandet’.  Jag var där för fågelskådning, men det blev älgskådning också!

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s