Minns!

När den trista november går mot sitt slut - varför inte återse julis härliga praktfulla stockrosor!

När den trista november går mot sitt slut – varför inte återse julis härliga praktfulla stockrosor!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Minns!

 1. Gabrielle skriver:

  Åh, ja, härligt! Har varit där många gånger och tittat på dom. Men i år blev det inte av en enda gång, tyvärr. Tycker om stockrosor och har ett par ställen till där jag vet att dom finns: Karlshälls gård på Långholmen och så vid Zinkensdamm uppåt Skinnarviksberget till. Finns säkert på många andra ställen – t.ex. bland koloniträdgårdarna i Tanto, gissar jag. Försökte odla stockrosor på ”min” sandiga ö i Söderhamns skärgård men det gick inte. Nåja, jag kan ju försöka igen nåt annat år.

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   I år varade Heleneborgsgatans stockrosor inte så länge tyvärr. Kan ha att göra med oförmånligt väder. Ja, i koloniträdgårdarna i Tanto och annorstädes ser man stockrosor ibland, och även vid gamla kåkar långt bort på östra Söder (Malmgårdsgatan, tror jag).

   Nå, det är väl bara att hålla ut och hoppas på nästa blomstersäsong!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s