Extra: ärlan siktad!

Idag är det Tiburtiusdagen, den dag när enligt folktron björnarna går ur idet. Något sådant har jag inte sett (även om dagen i skrivande stund inte är slut), däremot ...

Idag är det Tiburtiusdagen, den dag när enligt folktron björnarna går ur idet. Något sådant har jag inte sett (även om dagen i skrivande stund inte är slut), däremot …

... hann jag få en glimt av årets första sädesärla i morse, innan den med ett djärvt kast störtade sig ut över Riddarfjärdens vilda vågor?

… hann jag få en glimt av årets första sädesärla i morse, innan den med ett djärvt kast störtade sig ut över Riddarfjärdens vilda vågor? Det är bara att säga ”hjärtligt välkommen, ärlan!”

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s