Var den inte bra?

En dag gick för att kasta lite skräp i återvinningen. Upptäckte till min förvåning ett stort bröd som någon glömt (?) kvar.

Gick en dag för att kasta lite skräp i återvinningen. Upptäckte till min förvåning ett stort bröd som någon glömt (?) kvar.

Nästa dag gick jag förbi där. Två sura trutar stod på containern. Jag såg att brödet låg kvar. Trutarna såg sura ut, men trutar ser ju alltid sura ut ... var det något fel på brödet? Annars borde ju måsar, kråkor eller skator ha ätit upp det för länge sedan. Livet har sina mysterier!

Nästa dag gick jag förbi där. Två trutar stod på containern. Jag såg att brödet låg kvar. Trutarna såg sura ut, men trutar ser ju alltid sura ut … var det något fel på brödet? Annars borde ju måsar, kråkor eller skator ha ätit upp det för länge sedan. Livet har sina mysterier!

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s