Lite fototrams när försommaren börjar

Igår hörde jag första lövsångaren för året, och skymtade den när den flög runt bland de färska gröna bladen i Årsta skog. Försökte ta en bild, men då försvann den just när jag tryckte av ... eller gjorde den det? Nej, inte riktigt, vid pilen finns den! (Ursäkta tramset, men det blir så när lövsångaren kommer, då vet man att försommaren har börjat!)

Igår morse hörde jag första lövsångaren för året, och skymtade den när den flög runt bland de färska gröna bladen i Årsta skog. Försökte ta en bild, men den försvann just när jag tryckte av … eller gjorde den det? Nej, inte riktigt, vid pilen finns den! (Ursäkta tramset, men det blir så när lövsångaren kommer, då vet man att försommaren har börjat och det är dags för några glädjeskutt!)

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s