Snart en historisk bild?

Om busslinjerna i Stockholm läggs om enligt förslag kommer den här bilden snart vara ett historiskt dokument som inte kan göras om ...

Om busslinjerna i Stockholm läggs om enligt förslag kommer den här bilden snart vara ett historiskt dokument som inte kan göras om …

Den är nämligen tagen från buss 40 i riktning mot 62:an, och de kommer inte att mötas i fortsättningen. Någon av dem försvinner väl helt.

Den är nämligen tagen från buss 40 i riktning mot 62:an, och de kommer inte gå på samma gator i fortsättningen. Någon av dem försvinner väl helt.

Annonser

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart en historisk bild?

  1. Gabrielle RW skriver:

    Hm, visst, det har du rätt i. Häromdan kom en sån där stadsdelstidning med en annons på ett helt uppslag där man glatt utropar nåt sånt här: ”Hej du på Norrmalm! Här får du dina nya busslinjer!” Skorrar falskt, tycker jag. Ute i den s.k. landsorten kan man låta busslinjer gå trots att antalet passagerare på nån linje kanske är lågt. Det gör man inte i Stockholm. Där drar man in hållplatser och ändrar linjedragningar så det blir sämre för dom som vill använda bussen. Och ovanpå det vill dom ha mer betalt för resorna. Usch! Arg på SL/Keolis!

    Gilla

  2. bloggarbjorn skriver:

    Ja, man kanske kan säga att välfungerande kollektivtrafik och marknadsliberala påfund inte passar så väl ihop.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s