Nytt och gammalt på Riddarhuset

Den här bilden är färsk, från mars. Tanten med korset och boken står på taket av Riddarhuset. Hon ser lite konstig ut i huvudet. 'Håret på ände' så att säga. Är det möjligen något som har suttit där men plockats bort? Vänta, har jag inte en gammal bild ...?

Den här bilden är från mars. Tanten med korset och boken står på taket av Riddarhuset. Hon ser lite konstig ut i huvudet. ‘Håret på ände’ så att säga. Är det möjligen något som har suttit där men plockats bort? Vänta, har jag inte en gammal bild …?

Jodå, den här bilden tog jag någon gång under senare delen av 1970-talet, och där kan man inte se om det satt något på huvudet. Förklaringen till det är nog bland annat det tokiga sättet att fotografera: teleobjektiv 200mm, och svartvit dokumentfilm! Helknasigt!

Jodå, den här bilden tog jag någon gång under senare delen av 1970-talet, och där kan man inte se om det satt något på huvudet. Förklaringen till det är nog bland annat det tokiga sättet att fotografera: teleobjektiv 200mm, och väldigt lågkänslig svartvit film! Helknasigt! Men jag var nog knasig redan då! Eller om man skall kalla det ‘experimentell fotografi’.

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s