Brygga med tåt

DSC_6728

Annonser

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Bild | Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Brygga med tåt

 1. Gabrielle RW skriver:

  Fin bild.
  Och det är nästan så det blir en liten historia. Vem är det som har tagit sin båt och åkt iväg? Vart? Ingen väldigt stor och tung båt, tror jag, med tanke på dom förtöjningsattiraljer som ligger där.
  Ny och ganska lång förtöjningslina och så en gammal lite rostig stålfjäder…hm, vad skulle Sherlock Holmes ha trott om detta? Det ligger kanske en båt förtöjd där intill också. Jag ser en fjäder och en kedja i bildens nederkant.
  När skriver du en historia om det här? Det måste ju inte ha varit ett mord. Hon eller han kanske är ute och fiskar eller nåt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s