Så var det dags att säga …

IMG_5102x

Just det, en önskan om ett gott nytt år till alla (nja, den lilla tappra skaran) som regelbundet besöker denna anspråkslösa bildblogg!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Så var det dags att säga …

  1. Anita Eurén skriver:

    Gott Nytt År önskar jag dig. Tänkte på dig häromdagen när jag tog en spegelbild från mitt fönster på Reimers. Berget på Långholmen med lite snö speglade sig i kanalen. Ingen vidare kvalitet då jag bara använde mobilen, men lite fin ändå. 🎉🎉🍾

    Gilla

  2. bloggarbjorn skriver:

    Tack detsamma. Om du har utsikt åt kanalen kanske du ser bävrarna simma runt där också?

    Gilla

  3. agnetapensionar skriver:

    Äntligen har jag lite ro i kroppen att titta in till dig Björn! Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och många fina upplevelser med och utan kamera!

    Gilla

Lämna en kommentar