Vacker stadsbild?

IMG_20160129_105105

I slutet av januari skulle jag ta färjan från Tegelbacken. Vände mig om och såg bort från kajen, in mot stan, och tog några bilder med mobiltelefonen.

IMG_20160129_105112

Är detta en stimulerande stadsmiljö? Eller bara ett fult kaos som möjligen kan glädja en liberal betongälskare, men inte så många andra? Som desperata drunknande sticker Klara kyrkas torn och Centralen upp, nästan dolt bakom allt modernt smäck.

IMG_20160129_105120

Annonser

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vacker stadsbild?

  1. Gabrielle RW skriver:

    Svaret på din fråga är: Det är inte en stimulerande stadsmiljö. Det är fult så det bara räcker! Jag önskar att man kunde spränga bort dom här fula trafiklederna som går kors och tvärs alldeles nära Stadshuset. Och stenöken är tydligen väldigt poppis nu. Påminner en del om Odenplans ödslighet. Usch!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s