Abstrakt – Aldebaran

DSC_7846xAbstrakt? Kanske, kanske inte. Grunden för den här bilden kom när jag riktade kameran mot den röda stjärnan Aldebaran och tog ett frihandsfoto. Eftersom jag inte kunde hålla kameran stilla så blev det så här ungefär, och så har jag vridit på några reglage i bildbehandlingsprogrammet.

Annonser

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Abstrakt – Aldebaran

 1. agnetapensionar skriver:

  Nu skäms jag, Björn, jag har misshandlat mina bloggarkompisar över lag! Har inte kommenterat någonting och det är inte rättvist att bara skriva en kommentar men det får bli så. Den Glada Påsken ska snart anfalla och jag har några timmar på mig att göra diverse ärenden…
  Jag gillar dina bilder och ditt intresse för fotografi avspeglas verkligen i din blogg! Hade jag hatt skulle jag svepa av mig den! Jag gillade också en akvarellpenneteckning du visade!
  Tack, Björn, jag ska försöka bättra mig! Hej så länge!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Äsch, inget besvär för min skull, tänk på att blomstertiden snart ska börja! Då ska man inte sitta och glo i en dator utan vara ute bland begivenheterna. Nu har jag lagt in nya bilder varenda dag, men jag tror det blir lugnare utgivningstakt när april kommer.
   Glad påsk!

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s