Arkivbilder – klotter

Klottret var ju inte vackrare för bortåt 40 år sedan. Möjligen kan man ändå dra vissa slutsatser. Som i första bilden: TV kritiserades redan då. Och så kallade grönavågare ville tillbaka till livet på landet.

2015-06-14_122

 

Att åka omkring på en liten bräda med små hjul hade blivit populärt. Märkligt nog förekommer det även numera. Har brädorna gått i arv? Hur som helst: fult klotter i en gammal tunnelbanevagn. För övrigt tror jag översta bilden också är tagen någonstans i tunnelbanemiljö.
2015-06-14_1242015-06-14_276V-Tyskland = Västtyskland. Eller das West-Vaterland som det också skämtsamt kunde kallas. Och så kom punken, med konstiga frisyrer, bullrig musik och andra påfund.

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s