Arkivbilder – klotter

Klottret var ju inte vackrare för bortåt 40 år sedan. Möjligen kan man ändå dra vissa slutsatser. Som i första bilden: TV kritiserades redan då. Och så kallade grönavågare ville tillbaka till livet på landet.

2015-06-14_122

 

Att åka omkring på en liten bräda med små hjul hade blivit populärt. Märkligt nog förekommer det även numera. Har brädorna gått i arv? Hur som helst: fult klotter i en gammal tunnelbanevagn. För övrigt tror jag översta bilden också är tagen någonstans i tunnelbanemiljö.
2015-06-14_1242015-06-14_276V-Tyskland = Västtyskland. Eller das West-Vaterland som det också skämtsamt kunde kallas. Och så kom punken, med konstiga frisyrer, bullrig musik och andra påfund.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s