God ordning

Alla vet hur det ser ut i naturen. Buskar, blommor, träd och annat spridda här och där i en förskräcklig oordning, och utan någon information om vad som är vad! Det är tur att det finns ställen där någon ser till att ordning råder och information ges. Exempelvis i Bergianska trädgården i Stockholm. Ingen behöver tveka om vad detta är:

IMG_0428Våradonis är det! – Och när vi nu träder in i den härliga tid där våren börjar gå över mot sommar så tror jag publiceringstakten för den här bloggen kan dras ner. Inga uppdateringar varenda dag således, utan det får ploppa upp något inlägg då och då som det faller sig!

Annonser

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s