Extra nyhetsbulletin: nu blommar stockrosorna!

IMG_0605 IMG_0608

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Extra nyhetsbulletin: nu blommar stockrosorna!

 1. Gabrielle RW skriver:

  Oj! Så det är dags igen. Ska försöka hinna runt till ”mina” olika ställen och kolla när det blir tillfälle. Mitt försök med stockrosor gick åt putte på skärgårdsön för ett par år sen. Nu har en av sönerna ordnat en rabatt med diverse andra blomster. Blir intressant att se hur dom ska klara sig. Men fint just nu i alla fall.

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Jo, det gäller att hänga med! Just där ”mina” blommor växer är jorden väldigt mager och verkar vara mer grus än jord, men jag vet inte vad stockrosorna innerst inne vill ha.

   Gilla

 2. kao skriver:

  Vackert.
  Såna hade jag på min kolonilott.
  // NKao

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   De syns också ganska ofta i kolonilotter här i Stockholm.

   Gilla

   • kao skriver:

    Hade min lott i Eriksdalslunden men sålde 2006 efter tretton år eftersom min kropp inte orkade med allt grävande och terrasserande. Jag var ensam om stället och man behöver vara två. och Men det var en pärla och jag saknar det väldigt mycket emellanåt. Tyvärr har jag inga digitala bilder av kolonilotten och det söta lilla huset./Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s