Extrasändning: scillan blommar

Det har inte varit det rätta fina soliga vädret de senaste dagarna, i alla fall inte när jag har gått förbi backen med scilla vid Högalidsgatan. Men nu kan jag inte hålla emot längre, jag bryter med att bara publicera var tredje dag, här är nu ett par bilder från de senaste dagarna med den fina blå blomstermattan omkring de lustigt böjda träden:

Annonser

Om bloggarbjorn

Nya bilder på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101. Några enstaka teckningar och målningar har fått slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Extrasändning: scillan blommar

 1. Gabrielle skriver:

  Hurra för traditionerna! Scillan blommar i Högalid – härligt. Och det här minst sagt kyliga vädret gör väl att dom håller lite längre. Om dom inte dör förstås…snyft!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Jag har inte sett just den backen på några dagar, men jag passerade Hornsgatan för en stund sedan och där blommar ännu de japanska körsbärsträden, och en magnolia ser ut att vilja vara i full blomning om några dagar – helst med lite varmare vindar runt blommorna antar jag!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s