Nej, inte mina prylar

anslag högalidsgatan kylskåp

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Nej, inte mina prylar

 1. Gabrielle skriver:

  Hm, ja jag såg dom där skåpen och anslagen för nån liten tid sen. Inte mina grejer heller. Optimistiskt av Trafikkontoret att tro att den som ställt dit dom forslar bort dom om han eller hon uppmanas till det. Lite rart på nåt sätt…

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Det är nog främst när det är en busshållplats i närheten som de här anslagen kommer upp. Har en känsla av att det ofta är folk i bostadsrättsföreningar som slänger ut skrot så där (tidigare fanns ett notoriskt ställe längre bort på Högalidsgatan, även uppmärksammat i lokalpressen), fast just på det här stället är det några meter till närmsta port, som dessutom vad jag vet tillhör ett hyreshus.

   Gilla

 2. kao skriver:

  :D
  Kanske de smyger ut prylarna i lönndom mitt i natten, för att slippa besväret att köra iväg dem till skroten? Bara att kolla vem som nyligen har köpt nytt. Kan väl inte vara så svårt?

  // Kao

  Gilla

 3. bloggarbjorn skriver:

  Om man tänker enligt nyliberala principer så bör väl skåpen flytta sig själva om ingen annan gör det. Personligt ansvar!

  Gilla

 4. kao skriver:

  HAHAHA!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s