Vad är det för konstigt träd?

Vad är det här för konstigt träd?
Nedan har vi ursprunget. Granska den här bilden från Lantmäteriet och du kommer kanske att att finna ”trädet”. Abiskojokks delta i Torne träsk.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vad är det för konstigt träd?

 1. agnetapensionar skriver:

  Det krävs ett speciellt sätt att se för att upptäcka ett träd. Jag har haft elever som absolut inte förstod sig på kartor öht. Ibland kunde de se ”mönster” men förstod inte vad de egentligen såg. Spännande!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Jag har alltid gillat att titta på kartor. Nu när man har tillgång till satellitbilder blir det ännu trevligare. Jag har varit däruppe vid ”trädet”, men även när jag stod på en ganska hög plats syntes det inte. Men från rymden …!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s