Arkivbilder: Två som pekar

Grå dagar under senare delen av 1970-talet. Den första gubben hittade jag på Söder mälarstrand en snöig dag. Den andra är ju Karl Johan, gubben som inte står på Karl Johans-slussen längre eftersom hela stället är upprivet.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Arkivbilder: Två som pekar

 1. agnetapensionar skriver:

  Jag trodde den första gubben var din! Den andra är väl lite både din o min om den är betalad med skattepengar eller en gåva till svenska folket. Tror duden kommer tillbaka till Slussen?

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Nej, klottrar gör jag inte, annat än på egna papperslappar! Däremot har jag fotograferat en del klotter under årens lopp. Angående gubben vid Slussen så vad jag inte vad som eventuellt kan vara tänkt om den, men onekligen tillhör den ju Sluss-miljön. Det är ju långt bort innan Slussen blir färdig så man hinner nog ändra sig många gånger.

   Gilla

 2. bloggarbjorn skriver:

  Samma kommentar har min äldsta syster gjort. Hon råkar vara jämnårig både med den nu rivna Slussen, och Västerbron (som lyckligtvis står kvar ännu)!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s