Samma motiv, två media

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Samma motiv, två media

 1. agnetapensionar skriver:

  Jag ser att det är ett foto och en skiss och undrar: Har du gått någon teckningskurs någon gång? Jag gick en akvarellsmålningskurs som varade ett par dagar och tyckte det var väldigt kul. Sen blev det aldrig något mer av det. När man är pensionär kan man ju ha tid fördjupa sig lite i något man gillar att göra. Ta nu inte detta som negativ kritik – tvärt om!.

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Jag gick en enveckas akvarellkurs uppe vid Torne träsk en gång, men trivs nog bättre med andra former, som teckning och fotografi. Fotot och teckningen torde härröra från olika tillfällen och till och med olika år, men så upptäckte jag att det var samma plats avbildad någon gång när jag gick igenom vad jag hade från Abisko. Tror teckningen är gjord med stålpenna och sepiatusch.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s