Isblommor

En fördel med bloggandet är att man kan författa ett inlägg och sedan ställa in en tid längre fram när man vill ha posten publicerad. De här bilderna tog jag idag, som är den 24 februari. Det är isblommor på en busskur på Djurgården. Nu ställer jag in att jag vill ha inlägget publicerat den 3 april. Hoppas det har kommit lite andra blommor då!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Isblommor

 1. agnetapensionar skriver:

  Näää, Björn. Idag snöar det återigen här på Sydkusten. Två av fem påskdagar har vi sett solen. För övrigt vitt o isblommor som i dina foton. Snyggt i alla fall.

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Ja, vädret är ju svårt att förutse. Men vintergäck och snödroppe har i alla fall skådats i Stockholm sedan några dagar, och krokusen är väl på väg upp. Någon gång blir det väl ordentlig vår!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s