Arkivbilder och nytt – Münchenbryggeriet, del 2

Det jag har gjort är alltså att jag har plockat fram en del gamla bilder jag tog under senare delen av 1970-talet, och så har jag under 2018 försökt ta samma motiv igen. Jag gick runt på området runt Münchenbryggeriet och letade, och jag hittade faktiskt igen de flesta av de gamla motiven.

Den här målningen från dåtid har försvunnit …

Se hur en sorts Sankt Göran kämpar mot Draken med dess otäcka grävskopetänder! Målningen är borta, men platsen den var på finns kvar:

Nedanstående gamla bild är den enda jag inte kunde hitta igen i modern version. Jag antar att den är tagen inne på bryggeriets gård mot söder, men det kan ha gjorts ombyggnader så att stället inte går att känna igen idag. Om ägarna till bilarna FDT 743 eller EAH 715 hör av sig kanske vi kan få närmare upplysningar?

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Arkivbilder och nytt – Münchenbryggeriet, del 2

  1. Pierre Gilly skriver:

    Nästa besök blir väl då runt 2058. Ska bli spännande att se.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s