Arkivbilder och nytt – Münchenbryggeriet del 10

Tio avsnitt – nu får det banne mig räcka! Det här får bli sista delen i denna serie som rimligen bara kan intressera de nördigare elementen av befolkningen! Vi befinner oss alltså på Münchenbryggeriets innergård. Varför inte ta en titt på några verksamheter som finns där idag?

Man kan gå förbi här och genom fönstren se små förhoppningsfulla dansare kämpa därinne på balettskolan. Tror de har ganska ont i tårna i början!

Mälarsalen, det är ju mer av så kallad ”dans för mogen ungdom” – tror jag i alla fall. Var där på något fackmöte för årtionden sedan också, så man kan nog ha alla möjliga sorters träffar där.

Jag hörde en gång någon som definierade Fylkingen ungefär som ”allvarliga unga män som lyssnar på brus”. Elektroniskt brus alltså. Undrar hur mycket de hör med dagens brusfria elektronik. Fylkingen var väl den stora scenen för elektronisk musik i Sverige när det där med elektronisk musik var nytt – och brusigt.

Nå, vi klämmer väl in några ”då-och-nu-bilder”, och så får det vara klart med den här serien!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s