Extra info

Bara så att ingen tror att jag inte håller koll på väsentligheter här i närheten – här är tre bilder från i förrgår som är av sådan viktighetsgrad att de får bryta den vanliga tredagars-publicerings-principen.

Den blå scilla-mattan i Högalidsparken vid Högalidsgatan …

… samt magnoliorna på Västgötagatan …

… och sist men verkligen inte minst: de japanska körsbärsträden på Bysistorget vid Hornsgatan!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Extra info

 1. agnetapensionar skriver:

  Mums för det viktigaste så här års!

  Gilla

 2. Gabrielle RW skriver:

  Åh så fint! Känner att jag missat min del i det här nu… Men jag har i alla fall varit och kollat Observatoriekullens scilla. Tyvärr ser den inte lika bra ut som vanligt detta år. Gräsmattan skadad på många ställen. Körsbärsträden i Kungsan i full blom har jag sett men med dom blir det nästan för mycket. Jag blir lätt matt av allt det där rosa. Snyggare i närbild som ditt träd vid Bysistorget.

  Gilla

 3. bloggarbjorn skriver:

  Jag tycker det är en ‘lagom’ nivå på körsbärsprakten i Bysis. Inte så många träd, men väldigt intensivt ändå den vecka prakten varar. Scillabacken vid Högalidsgatan är pålitlig och löper nog rätt liten risk att bli drabbad av ingrepp. Och jag tycker de där små träden som ligger ner och liksom vilar bland blommorna gör det hela ännu trevligare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s