Jobbigt … TRÖTT!

Allt känns så jobbigt …

… allt känns så segt, så trist, man kommer ingen vart, allt är bara ett stort ****** kletigt degtråg, astråkigt, ständig motvind, bara man fick gå och lägga sig och dra filten över huvudet och försvinna … jag är TRÖTT!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jobbigt … TRÖTT!

 1. agnetapensionar skriver:

  Björnmonolog för nalle  men inte någon annan Björn!

  Skaffa Outlook för Android

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Skulle gärna gå och lägga mig själv, och vakna upp framåt slutet av februari när förhoppningsvis den trista vintern är överstånden och friska vårvindar blåser. Och då är ju de första flyttfåglarna tillbaka också.

   Gilla

 2. Gabrielle RW skriver:

  Ja, så där kan man känna när mörkret tilltar alltmer. Men för 17 hakar tänk på all vacker julbelysning, glittrande renar och älgar på stan m.m., som vi har framför oss. Och sen efter jul tippar ju året över och vi ska mest försöka ta oss igenom januari och så börjar ljuset komma tillbaka. Slut på dagens ”pep talk”.
  Och i dag, minsann, skiner solen. Det får nog bli en promenad på Söder i dag. Ha det gott!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Tack för uppmuntran. Fast jag kände mig väl mest kall om näsan efter morgonpromenaden, trots att solen var väldigt intensiv. Det var ju ingen is eller frosthalka, och åtminstone det var ju positivt. Jag hoppas landets björnar ligger i sina iden och snusar och har det mysigt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s