Arkivbilder: Oj vad det regnade!

Oj vad det regnade den 17 juli 2012 i Stockholm! Det var sådant väder att paraplyet inte var mycket till hjälp: regnet som föll studsade upp från gatan igen, så blöt blev man ändå.

Undrar hur mycket nytta gentlemannen därborta hade av sitt paraply? Notera taxin som brakar fram genom en mindre insjö. Den som kan den lokala geografin kanske förstår att när det här stjälpregnet hade hållit på några minuter så förvandlades backen upp till Högalidskyrkan (utanför bilden, till vänster) till en vilt framrusande ström som tömde sitt innehåll nere på Varvsgatan. Det var därifrån som sjön framför busshållplatsen kom.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s