Extra: ”… ute i backarna stå …”

Extra bulletin: i morse såg jag de första blåsipporna som hukade i blåsten i en backe norr om Stockholm. Om bara den här jäkla kylan och snålblåsten ger med sig så bör de väl snart kunna sträcka på stjälken och stå blå och stolta i vårsolens vackraste glans!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Extra: ”… ute i backarna stå …”

 1. melkerlarsson skriver:

  Det är en konstig och tidig vår i år, en bekant till mig lade upp bilder på blåsippor redan i slutet av januari, han bor på Gotland.

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Jo, det var ju om jag minns rätt en tid när det var ganska varmt omkring nyår, och det kom rapporter om väldigt tidiga vårblommor. Men nu ligger väl blomningen så att säga ”mer rätt i tiden”.

   Gillad av 1 person

 2. agnetapensionar skriver:

  …än får man ha både strumpor o skor!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s