Extra scilla-nytt a.d. 2020

Jo, jag skulle bara tala om, via denna extra-bulletin, att scillan nu blommar i en blå vacker matta i Högalidsparkens sluttning mot Högalidsgatan. De japanska körsbärsträden har jag glömt informera om, men de har blommat i ett par veckor på Söder och annat håll här i staden. Den här bilden tog jag med min nya Xiaomi-mobil.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Extra scilla-nytt a.d. 2020

 1. agnetapensionar skriver:

  Det är fint med allt blått!

  Gilla

 2. Gabrielle RW skriver:

  Åh, fint! Jag har bara glömt bort scillaspaningen i Vasastan denna märkliga vår. Saker och ting är inte som saker och ting brukar vara… Och inte jag heller! Kanske ”reparerar” det nån dag på bloggen.

  Gilla

 3. Pingback: Påskdag scillavandring – Gabrielles blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s