Tokar på Liljeholmsbron

Den här bilden togs 3 juli 2009. Närmast har vi körbanan som går in mot Söder. Och där har några tokskallar fått haveri med en bil som dessutom ståtar med en av sydstatsflaggorna från inbördeskriget. Fordonet i sig ser konstigt ut – kan man gissa att det skall verka som de normalt dånar omkring på en lerväg i Alabama och måste ha ett riktigt terränggående åk? Hur som helst: bara de får fart på kärran igen kan de köra in i en av de delar av Stockholm som förmodligen är minst tolerant mot folk som kör omkring med sydstatsflaggor.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tokar på Liljeholmsbron

 1. Eaqhan skriver:

  Och vilken stadsdel är det?

  /Skvitt

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Tokarna befann sig alltså på bron som går från Liljeholmen (det är husen i bakgrunden) och var på väg till Söder (Södermalm). Och på Söder är röstandet och opinionen ganska långt åt vänstersidan. Eller att folk åtminstone tror att de är vänster. Uppskattningen av slaveriflaggor torde vara väldigt låg i alla fall. Det var där som Jimmie Å. fick en tårta i nyllet, för övrigt.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s