På väg ut ur bilden

Det här är ju en fullständigt usel bild av en korp som sticker iväg just när jag är på gång att få den perfekta korp-bilden. Man kan ge upp och radera bilden, eller skicka ut den i världen med en bra rubrik. Samt påminna om att de flesta fågelbilder (och naturbilder i största allmänhet) inte blir perfekta. Eller till och med rent usla.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till På väg ut ur bilden

 1. Jag tycker den är intressant, vart är korpen på väg.

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Först satt den i en tall i hopplöst läge för att få en bra bild, och just när det började se bättre ut gav den sig av med en väldig fart i riktning mot stranden av Årstaviken några meter bort. Vart den senare flög vet jag inte, den försvann ganska raskt. Men så blir det ju med en stor del av ens försök att ta fina fågelbilder – fågeljäklen vägrar att samarbeta!

   Gilla

 2. Hans Wikström skriver:

  Misströsta inte, den täcker ju hela bildytan nästan!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Jag misströstar inte längre. Jag medger att de flesta av mina fågelbilder är usla – samt att jag inte drar mig för att publicera dem. Välkommen som prenumerant på min blogg förresten!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s