Friskusar!

Den här stand-up-paddlaren kom i kalla vädret och vattnet en dag i januari. Ganska friskt företag, även om han var väl klädd även om det skulle bli ett besök i vattnet. Men …
… kolla de här vinterbadarna som skymtar bakom fallande snö och regn i början av januari. Jag noterade förhållandet, tog en bild och skyndade sedan raskt hem för att få en kopp hett förmiddagskaffe. Burr!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Friskusar!

  1. melkerlarsson skriver:

    Man påminns onekligen om frisksport förbundet och ”Ormen Friskis” undergång, att bege sig ut med en sup ligger inte för mig och definitivt inte under vintern.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s