Godis till kaffet

Semlan må se lite mystisk ut, men jag har bakat den själv!

(Det här kan vara inlägg nr. 2000 på denna blogg. Det är väldigt mycket det!)

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Godis till kaffet

  1. Agneta Croneld skriver:

    Grattis då och semlan saknade bara lite pudersocker på locket!

    Gillad av 2 personer

  2. bloggarbjorn skriver:

    Jag tror ”rutiga boken” säljs fortfarande, med blåvitrutigt omslag. Första upplagan kom redan i början av 1940-talet. En del recept innehåller lite väl mycket socker, så där kan man dra ner. Nyligen lärde jag mig att enligt en äldre tradition kunde man äta semla från fettisdagen och varje tisdag fram till påsk, så jag följer traditionen … och så måste jag ju bli av med alla semlorna som bakats!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s