Regn på rutan

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Regn på rutan

 1. Hans Wikström skriver:

  …och efter det kommer alltid solsken (så småningom).

  Gillad av 1 person

 2. Agneta Croneld skriver:

  Härligt foto, har du manipulerat ljuset? Söndag fm här i syd och bedrövligt väder. Jag kommer att sitta vid datorn några timmar idag! Igår jobbade jag i trädgården men…näää!
  Ha det bra, Björn!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Om prognoserna stämmer kanske du får skotta snö i stället för att pyssla om växtligheten i morgon. Men, för att citera ett gammalt talesätt: ”Aprilsnö är fåragö.” (Avser inte får – bä – utan åkerfåror som tydligen skall gödas av sen snö.) Här har snålblåsten försvunnit, i alla fall i morse när jag var ute en sväng. Men i kväll …? – Det får inte vara några snöhinder på tisdag, för då är det meningen att jag skall få första skvätten vaccin.

   Nix, den enda som mixtrade med ljuset var eventuellt mobilkameran. Jag gjorde inget åt inställningarna eller efterbehandlade på något sätt. Hur som helst blev det ganska konstigt ljus, men det blev ju inte så tokigt ändå.

   Tack detsamma!

   Gillad av 1 person

 3. Eaqhan skriver:

  Snyggt!

  /Skvitt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s