En tanke, eller två

Jo, det är ju en tanke. Men än värre är det väl om man måste GENOMLIDA livet. Ett lagom liv som är lagom ointressant, är inte det idealet? Minns den kinesiska olycksönskningen: ”Må du leva i intressanta tider”! Nej tack, säger jag.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En tanke, eller två

 1. Agneta Croneld skriver:

  Genomleva betyder väl utstå, överleva, man vill lite mer än det i livet.

  Gilla

  • Björn Nilsson skriver:

   Jo, man kan ju genomLEVA dag efter dag utan att uppleva något speciellt, bara traska på i tristessen utan någon större entusiasm. Men blir det frågan om att genomLIDA också kanske entusiasmen åker ner under nollpunkten. Nåja, bara man slipper leva i alltför intressanta tider är jag med.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s