Bild med bruksanvisning

Bruksanvisningen består i en anvisning vad du skall tänka när du ser denna bild. Nämligen: tänk på en vårkväll framåt april, strax innan löven slår ut, och i skymningen sitter en koltrast på ett staket och bara sjunger, sjunger … det är väl något att tänka på när senhösten slår sina trista lovar runt knutarna!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Bild med bruksanvisning

 1. Agneta Croneld skriver:

  Ett vackert foto! Den tiden kommer nu håller jag som jag inte hinner göra på sommarhalåret. Man får ta sig en funderare, Björn, inte längta bort tiden. Läsa, skriva, brodera eller svarva, gå kurser… ja, du fattar!

  Gilla

 2. Gabrielle skriver:

  Vacker bild och vacker tanke!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Lite kritik har jag mot detaljer i bilden, men den får duga … tyckte den fick komma ut i världen som påminnelse om att det blir fler vårar att ta till sig. Den får leva på vårkänslan.

   Gilla

 3. bloggarbjorn skriver:

  Agneta: ja, det kan vara ett bra tips, det lägger jag på bokhögen …
  Trevlig helg
  Björn

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Hörde för övrigt en sjungande koltrast i kväll vid solnedgången idag. De sjunger faktiskt året runt, men under vintern ganska tyst – såvida det inte är ljummet väder, då kan de klämma i bra, som den jag hörde i kväll.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s