Nytt år, nya tag …

Jaha, då måste man komma ihåg att det är tjugotjutvå nu. Gott nytt år! Och så skall någon ny bild/nya bilder förevisas var tredje dag. Så ser i alla fall min plan ut.

Om just den här bilden ser lite mystisk ut så beror det av att jag en dag i december befann mig i Kungsträdgården i Stockholm för att se om det fanns några roliga fåglar vid matningsflotten i Strömmen. Fåglar fanns det, men kanske inte så där jättehumoristiska. När jag vände mig om upptäckte jag i stället en blek regnbåge som verkade gå ner bortåt Norrmalmstorg. Jag tog en bild, men regnbågen var så blek att den knappt fastnade på fotot. Kanske bara att radera? Dock gjorde jag ett försök i datorn, och fick fram ovanstående som jag inte tycker ser så dåligt ut.

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt år, nya tag …

  1. Eaqhan skriver:

    Tjusigt!

    /Skvitt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s