Jag vill ju inte skrämmas … Arkivbilder

… men det kan ju slå till och bli en jobbig vinter även i år. Det som följer är ett bildspel med diabilder jag tog under en kall, snöig och isig vinter under senare delen av 1970-talet. Så det kan ju ändå vara ganska skrämmande för oss som inte är vinterfantaster, det medger jag. Detta får bli startskottet för mina bildpubliceringar under höstterminen 2022. Men jag kan faktiskt lova att kommande bilder kommer att se mer trevliga ut för oss som är intresserade av mindre kalla årstider. Så: Skåden och frys!

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag vill ju inte skrämmas … Arkivbilder

 1. Agneta Croneld skriver:

  Äntligen lite is till drinken! Det skulle behövas i värmen men jag har förresten ingen drink. God morgon och kul att du är på hugget!

  Gilla

  • bloggarbjorn skriver:

   Tja, nu är man väl tillbaka i rutinerna igen. Jag önskar dock lite mer ‘lagom’ sensommarväder – varken is på Riddarfjärden eller mördarvärme så man nästan smäller av.

   Gilla

 2. ullabella3 skriver:

  Välkommen tillbaka Björn,
  Vi hade gäster i lördags och mitt i sommarvärmen började vi prata om vilka fina isar vi hade förr i stan och vilka långa promenader vi gjorde på dem. Det kanske inte bara är is till drinken vi vill ha. 🍸🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s