Låt din jycke göra ifrån sig på annat håll. Del 4

Om du undrar var de andra tre delarna finns så har du länken till del 3 här, och länkarna till 1:an och 2:an finns i det inlägget.

Ämnet är alltså återigen den desperata kampen mot lämningarna efter våra mer eller mindre ludna vänner – hundarna alltså. Stan kryllar av hundar, och än mer kryllande blev det under epidemiåren när mängder av människor skaffade hund. Fler hundar -> fler lämningar efter hundarna -> fler anslag och handskrivna lappar där folk undanber sig att just deras port skall vara hundtoalett.

Den här kampen kommer nog att var åratal framåt! Jag garanterar inte att Del 4 inte kommer att följas av en femma någon gång!

Här anslag med stereoeffekt på Söder i Stockholm. Nedan en uppmaning som ser nästan officiell ut, fast den liksom ovan verkar vara producerad av persondator+vanlig skrivare. Den finns på Sjövikskajen i Liljeholmen:

Om bloggarbjorn

Många foton på bloggen är tagna med Canon IXUS fickkameror samt Nikon D3100, och på senare tid Nikon P900, samt en Xiaomi-mobil. De äldre bilderna som jag lägger upp (oftast svartvita) är mest från 1970-talet senare del, tagna med en Minolta SRT101, samt några med kameror från pre-digital tid vars märke jag glömt. Enstaka teckningar och målningar får slinka med också. För närvarande uppdaterar jag normalt bloggen var tredje dag. Händer det något sensationellt blir det tätare uppdateringar.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s